Značka Kores získala ocenenie Superbrands Award 2018

Komisia Brand Council programu Czech Superbrands udelila cenu Czech Superbrands Award 2018 značke Kores. Spoločnosť Kores Europe získala toto ocenenie už v rokoch 2014, 2016 a 2017. Značka Kores sa tak už po štvrtýkrát zaradila do skupiny elitných značiek, ktoré môžu slúžiť ako príklad úspešného rozvíjania a dynamického vylepšovanie brand image. Cena Superbrands Award, ktorá v danom regióne oceňuje značky na základe preferencie zákazníkov a hodnotenie odbornej poroty, je pre spoločnosť Kores Europe dôkazom pozitívnej spätnej väzby a silného povedomie o značke Kores.

"Ocenenie Superbrands si veľmi vážime," hovorí Ing. Jana Hubálková, Sales and Marketing Director. "Táto cena je pre nás a našich obchodných partnerov dôležitým potvrdením kvality Kores produktov a povzbudením pre našu ďalšiu prácu.

"Medzinárodný program Superbrands je najuznávanejšou nezávislou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenie a uznaním vynikajúceho postavenie značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú značky s vynikajúcou povesťou - zákazníci si s nimi spájajú významné hodnoty a majú k nim osobné vztah.Jednotlivé značky sú pre udelenie tohto ocenenie nominované na základe obchodných výsledkov, firmy teda nemôžu o nomináciu žiadať. O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná skupina Brand Council na základe spotrebiteľského prieskumu, realizovaného renomovanou agentúrou GfK. Brand Council je tvorený prednými a uznávanými expertmi v odbore marketingu a komunikácie, ktorí majú s prácou so značkami dlhoročné skúsenosti.

Viac informácií o programe Superbrands:www.czechsuperbrands.com

Stay connected!